Workspace-instellingen
Je workspace instellen
Je workspace vertegenwoordigt je organisatie in Checkup en bevat de bijbehorende gebruikers, stations en configuratie.
Wanneer je je eerste Checkup-account aanmaakt, wordt automatisch een workspace voor je aangemaakt.
Je kunt de workspace hernoemen, je bedrijfsgegevens toevoegen en een workspacefoto uploaden.
Je workspace-instellingen openen
- Ga naar Instellingen.
- Open Mijn workspace.
Hier kun je de algemene gegevens van je huidige workspace beheren.
De naam van je workspace wijzigen
Gebruik een herkenbare workspacenaam zodat jij en je team de workspace gemakkelijk kunnen identificeren.
- Ga naar Instellingen > Mijn workspace.
- Klik op Workspacenaam bewerken.
- Voer de nieuwe Workspacenaam in.
- Klik op Opslaan.
Workspacenaam en bedrijfsnaam
De Workspacenaam identificeert de workspace binnen Checkup.
De Bedrijfsnaam maakt deel uit van de bedrijfsgegevens van je organisatie.
Deze hoeven niet hetzelfde te zijn.
Je bedrijfsgegevens toevoegen of bijwerken
Onder Bedrijfsgegevens kun je de bedrijfs- en contactgegevens van je organisatie toevoegen.
- Ga naar Instellingen > Mijn workspace.
- Zoek Bedrijfsgegevens.
- Klik op Gegevens bewerken.
- Voeg je bedrijfsgegevens toe of werk ze bij.
- Klik op Opslaan.
Je kunt de volgende gegevens toevoegen:
- Bedrijfsnaam
- Juridische bedrijfsnaam
- Btw-/fiscaal identificatienummer
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Website
- Factuuradres
Een workspacefoto toevoegen of wijzigen
Je kunt een workspacefoto uploaden zodat de workspace gemakkelijker te herkennen is.
Dit kan vooral handig zijn als je lid bent van meerdere workspaces of meerdere workspaces beheert.
- Ga naar Instellingen > Mijn workspace.
- Klik op het bewerkingsicoon naast de workspace-avatar.
- Klik op Een foto kiezen of sleep een afbeelding naar het uploadgebied.
- Kies en pas de afbeelding aan.
- Bevestig de wijziging om de workspacefoto bij te werken.
Als je geen afbeelding toevoegt, toont Checkup een avatar met de initiaal van de workspace.
Machtigingen
Of je workspace-instellingen kunt wijzigen, hangt af van de machtigingen die aan je rol zijn toegewezen.
Neem contact op met een workspacebeheerder als een optie niet beschikbaar is.